Lintvoegmeting en vloerwaterpassing

Een lintvoegmeting en vloerwaterpassing heeft als doel zakkingsverschillen te bepalen welke sinds de bouw van het pand zijn opgetreden. De mate van het zakkingsverschil is een indicatie voor de kwaliteit van de fundering. Niet alleen het betreffende pand wordt gemeten, maar ook enkele belendende percelen, zodat het pand in zijn omgeving kan worden beoordeeld. Een vloerwaterpassing is een aanvullende meting op de lintvoegmeting en heeft primair als doel dat wordt vastgesteld wat het eventuele zakkingsverschil is tussen de voor- en achtergevel van het pand.

Indien er onduidelijkheden zijn kunt u telefonisch contact opnemen en staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020 – 73 72 675. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons op kantoor.

Prijs
De prijs verschilt per pand, maar de richtprijs is ca. 500 euro inclusief btw. In combinatie met een bouwkundige keuring kunnen wij u een korting aanbieden.

lintvoegmeting-amsterdam

 

Ontruimingsplan/ plattegronden
Een ontruimingsplan is een belangrijk onderdeel van de veiligheid in iedere werkomgeving. Één van de eisen van de brandweer is dat er in het pand altijd een ontruimingsplan aanwezig is en dat op meerdere strategische plaatsen in het gebouw ontruimingsplattegronden worden opgehangen. Wij kunnen deze plattegronden voor u leveren en zo nodig ook adviseren.

Offerte aanvragen